KLIMATIZACIJA

Više od 15 godina iskustva u oblasti klimatizacije, kao i konstantno usavršavanje, doveli su do toga da smo prepoznati kao regionalni servisni centar za većinu kvalitetnih proizvođača klima uređaja na našem tržištu.

Nudimo pomoć pri planiranju i odabiru sistema klimatizacije, odnosno, isporuku, montažu, puštanje u rad i na kraju, najbitnije, održavanje u garantnom i vangarantnom roku.

Za deceniju i po rada, uspešno smo ugradili i servisirali sisteme klimatizacije u više hiljada domaćinstava, preduzeća i drugih poslovnih objekata i na taj način stekli poverenje klijenata na teritoriji cele zemlje, ali i u zemljama regiona. Naši zaposleni se ne bave samo ugradnjom i servisiranjem sistema klimatizacije, nego su spremni i da vas posavetuju kako da imate najbolji učinak u zavisnosti od kvadrature objekta, izolacije i finansija.

Zadovoljni klijenti sa kojima godinama sarađujemo i koji nas preporučuju, garant su kvaliteta našeg rada.

Šta sve podrazumeva naš angažman?

Z

planiranje

Z

nabavka

Z

montaža

Z

održavanje

Reference

Tokom decenije i po rada sarađivali smo sa velikim brojem preduzeća i institucija u čijim objektima smo ugradili sisteme klimatizacije, koje smo nastavili da servisiramo. Neki od naših klijenata su OTP banka, Ministarstvo unutrašnjih poslova, AirSerbia, Belgrade Airport, Fabrika šećera Crvenka, Meridian, Banini i mnogi drugi.