PLANIRANJE, UGRADNJA
I ODRŽAVANJE SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE

Višegodišnje iskustvo, školovani kadrovi koji poseduju sve potrebne licence od strane MUP Republike Srbije, garancija su da će Vaš sistem tehničke zaštite biti prilagođen isključivo Vašim potrebama.

Konstantno pratimo inovacije na tržištu koje je veoma dinamično, a samim tim našim klijentima obezbeđujemo najbolji odnos uloženog i dobijenog. Objedinjujemo ceo proces od planiranja, projektovanja, nabavke, do ugradnje i održavanja.

Sistemi za video nadzor, kontrolu pristupa, protivpožarni sistemi  kao i alarmni sistemi su naša specijalnost. Nakon što izvršimo procenu rizika, identifikujemo potrebe, izvršimo planiranje i projektovanje sistema tehničke zaštite, prelazimo na njihovu ugradnju. Temeljni smo i precizni jer želimo da vam pružimo efikasno, pouzdano i efektivno funkcionisanje sistema.

Šta sve nudimo u okviru ove usluge?

Z

Projektovanje

Z

Nabavka

Z

Ugradnja

Z

Održavanje

Reference

Za naše usluge iz oblasti sistema zaštite odlučile su se velike kompanije poput Pepsico, Marbo, Šećerana Crvenka, Jaffa Crvenka, Delta Agrar, Patent Co. i mnogi drugi. Na spisak referenci možemo dodati i veliki broj stambenih objekata, domaćinstava, ali i manjih firmi koje su u našem radu prepoznale kvalitetna i pouzdana rešenja.