STRUKTURNO KABLIRANJE I ELEKTRO INSTALACIJE

Poslovnim korisnicima pružamo usluge planiranja, projektovanja i izvođenja strukturnog kabliranja, sa fokusom na novoizgrađene i objekte u adaptaciji. S obzirom na to da je strukturno kabliranje danas sastavni deo svakog modernog objekta, bitno je da čitav proces bude završen od strane profesionalaca. U saradnji sa projektantskim kućama, spremni smo da ispunimo najrazličitije zahteve i tehnološka rešenja investitora.

Želimo posebno da naglasimo dugogodišnje iskustvo u oblasti elektro-instalacija, sa velikim brojem realizovanih projekata u stambenim objektima, domaćinstvima, poslovnim zgradama i infrastrukturnim objektima. Naša firma će se pobrinuti za sve korake u ovom procesu, što uključuje i isporuku materijala.

Šta sve nudimo u okviru ove usluge?

Z

Projektovanje i instalacija strukturnih kablovskih sistema

Z

Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža

Z

Isporuka materijala

Z

Elektro-instalacije

Reference

Naše reference iz oblasti strukturnog kabliranja i elektro-instalacija možete pronaći u velikim infrasktruturnim projektima gde smo sarađivali sa kompanijama Železnice Srbije i CRSC International (Kina), ali i u objektima kao što su Patent Co., Balkan Bet i EduFarm.

Najnovije reference

Završetak radova na Železničkoj stanici Novi Sad

Završetak radova na Železničkoj stanici Novi Sad

Nakon više od 9 meseci od početka radova na železničkoj stanici Novi Sad, u toku su finalni radovi na instalacijama i kabliranju za sisteme slabe struje na peronima. Naše ekipe su u saradnji sa kineskim partnerskim kompanijama završile najveći deo...

Završen objekat za JYSK Srbija u Vrbasu

Završen objekat za JYSK Srbija u Vrbasu

U saradnji sa partnerskom firmom, uspešno smo završili PP sistem na objektu JYSK Vrbas. Dve nedelje je bilo potrebno da se objekat od 3000m2 završi u skladu sa projektom i zahtevima investitora. Zahvaljujemo partnerima na odličnoj saradnji.

AAA bonitetna ocena za 2022. za Crvenka Net

AAA bonitetna ocena za 2022. za Crvenka Net

Sa ponosom objavljujemo da smo u 2022. godini, nastavljajući trend od skoro 2 decenije razvoja i rasta, zaslužili najvišu bonitetnu ocenu u Srbiji. Nadamo se da ćemo i pored sveprisutnih globalnih i lokalnih izazova, nastaviti ovim tempom, na...