STRUKTURNO KABLIRANJE I ELEKTRO INSTALACIJE

Poslovnim korisnicima pružamo usluge planiranja, projektovanja i izvođenja strukturnog kabliranja, sa fokusom na novoizgrađene i objekte u adaptaciji. S obzirom na to da je strukturno kabliranje danas sastavni deo svakog modernog objekta, bitno je da čitav proces bude završen od strane profesionalaca. U saradnji sa projektantskim kućama, spremni smo da ispunimo najrazličitije zahteve i tehnološka rešenja investitora.

Želimo posebno da naglasimo dugogodišnje iskustvo u oblasti elektro-instalacija, sa velikim brojem realizovanih projekata u stambenim objektima, domaćinstvima, poslovnim zgradama i infrastrukturnim objektima. Naša firma će se pobrinuti za sve korake u ovom procesu, što uključuje i isporuku materijala.

Šta sve nudimo u okviru ove usluge?

Z

Projektovanje i instalacija strukturnih kablovskih sistema

Z

Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža

Z

Isporuka materijala

Z

Elektro-instalacije

Reference

Naše reference iz oblasti strukturnog kabliranja i elektro-instalacija možete pronaći u velikim infrasktruturnim projektima gde smo sarađivali sa kompanijama Železnice Srbije i CRSC International (Kina), ali i u objektima kao što su Patent Co., Balkan Bet i EduFarm.

Najnovije reference

Zeleznicka stanica Horgos pustena u rad

Zeleznicka stanica Horgos pustena u rad

Na zeleznickoj stanici Horgos, zavrseni su radovi na instalacijama slabe struje, sistemima tehnicke zastite i pp sistemima. Crvenka Net tim je jos jednom dokazao da je pouzdan partner i izvodjac koji postuje rokove i drzi kvalitet radova na veoma...

Zavrsen objekat kladionice u Subotici

Zavrsen objekat kladionice u Subotici

U Subotickom naselju Prozivka, uspesno smo zavrsili jos jedan objekat za naseg klijenta. Strukturno kabliranje, sistemi tehnicke zastite, pp instalacije, rasveta i signalni kablovi. Isporuka i montaza.

Zavrsen objekat kladionice u Novom Sadu

Zavrsen objekat kladionice u Novom Sadu

Zavrsen je jos jedan uspesan projekat za naseg klijenta, kladionica u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobodjenja. Isporuka i montaza elektro instalacija, rasvete, mreze, signalnih i instalacija za sisteme tehnicke zastite....